Grdžaliju: Asanaj izvršio samoubistvo

Direktor Kancelarije za sudsku medicinu Ministarstva pravde Kosova Arsim Grdžaliju izjavio je sinoć da je autopsija tela predsednika upravnog odbora Kosovske agencije za privatizaciju Dina Asanaja pokazala da je on izvršio samoubistvo.

Podeli ovaj članak sa:
 • Odeljenje sudske medicine u Prištini (Foto Koha)

Gostujući u emisiji televizije Kohavision (KTV), Grdžaliju je rekao da je ekipa kosovskih i međunarodnih stručnjaka koji su obavili obdukciju, kojoj su  prisustvovali i glavni okružni tužilac u Prištini i tužilac EULEKS-a, nedvodmisleno utrvdila da se radi o samoubistvu.

Grdžaliju je rekao da je na telu Asanaja bilo 11 uboda nožem od kojih su jedan ubod u pluća i jedan u srce izazvali smrt. Ostali ubodi, prema njegovim rečima, predstavljaju lakše telesne povrede.

Asanaj je pre dva dana pronađen teško ranjen u njegovoj kući u prištinskom naselju Američko selo, a umro je u Urgentnom centru oko 14 sati.

On je juče uz visoke vojne i civilne počasti sahranjen u Prištini.

Ostale vesti

 • Kosovsko Pomoravlje: Priprema SNS-a za izbore

  Kosovsko Pomoravlje: Priprema SNS-a za izbore

  Član Izvršnog odbora i poverenik SNS za Kosovo i Metohiju Zoran Milojević i zamenik šefa izbornog štaba za KiM Miljan Ranđelović posetili su lokalne opštinske odbore na teritoriji Kosovskog Pomoravskog okruga i prezentovali plan aktivnosti tokom predstojeće izborne kampanje.

 • Srećna Nova godina!

  Srećna Nova godina!

  Svim gledaocima, slušaocima i posetiocima sajta, RTV Kim želi srećnu i uspešnu 2016. godinu!

 • Poplava u Prištini

  Poplava u Prištini

  Kiša koja je padala tokom popodneva preplavila je ulice Prištine. Trg „Majke Tereze“ je potpuno poplavljen.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane