Gračanica: "Experimental fest" u Domu kulture

U Gračanici se večeras održava muzički festival „Experimental fest“. Događaj organizuju Dom kulture „Gračanica“, NVO „Mlada aktivna Gračanica“ i opština Gračanica. Obeležava se Međunarodni dan mladih.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija

Festival se održava u gračaničkom domu kulture, od 19 časova. Otvaranje počinje promocijom Mlade aktivne Gračanice, u galeriji doma.

Od 20:30, nastupom di džej Hanija, na platou ispred Doma kulture započinje muzički program, koji se nastavlja u 22:00, kada nastupa Miki Đorđević Emotivac.

Od 23.30 publiku zabavlja di džej Markus.

Ostale vesti

 • TV Most: Neprimeren pritisak na medije

  TV Most: Neprimeren pritisak na medije

  TV Most saopštila je da je najava tužbe protiv te medijske kuće i njenog glavnog urednika od strane predstavnika GI SDP Olivera Ivanovića i GI "Za naš Zvečan" Dragiše Milovića neprimeren pritisak na medije.

 • "Jeziva kampanja protiv Ivanovića, Milovića i Jablanovića"

  Pet novinarskih i medijskih udruženja (NUNS, NDNV, ANEM, LP i AOM) najoštrije osuđuju emitovanje reklamnog spota na Televiziji Most i TV Pink kojim se vodi “jeziva kampanja” protiv Olivera Ivanovića i njegovih kolega Dragiše Malovića i Dragana Jablanovića.

 • “Komunalac” ne radi, smeće se gomila

  “Komunalac” ne radi, smeće se gomila

  Meštani Gračanice i Lapljeg Sela danima imaju problem sa odnošenjem smeća jer je inspekcija za zaštitu životne sredine naložila JKP “Komunalac” da prestane sa radom. Privatno preduzeće “Paštrimi” koje takođe skuplja smeće ovoj teritoriji ne zadovoljava potrebe stanovništva, navode u Javnoj službi Opštine Gračanica. Isto tvrde i meštani.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane