Gračanica: "Experimental fest" u Domu kulture

U Gračanici se večeras održava muzički festival „Experimental fest“. Događaj organizuju Dom kulture „Gračanica“, NVO „Mlada aktivna Gračanica“ i opština Gračanica. Obeležava se Međunarodni dan mladih.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija

Festival se održava u gračaničkom domu kulture, od 19 časova. Otvaranje počinje promocijom Mlade aktivne Gračanice, u galeriji doma.

Od 20:30, nastupom di džej Hanija, na platou ispred Doma kulture započinje muzički program, koji se nastavlja u 22:00, kada nastupa Miki Đorđević Emotivac.

Od 23.30 publiku zabavlja di džej Markus.

Ostale vesti

 • Kuva se

  Kuva se "Pivdžan"

  Ljubitelji piva u Gračanici i okolini će krajem meseca imati prilike da uživaju u prvom domaćem pivu proizvedenom u srpskim sredinama južno od Ibra. "Pivdžan" će, za početak, biti dostupan kao crveno "amber ejl" pivo.

 • Mitrovica treći dan bez vode

  Mitrovica treći dan bez vode

  U Kosovskoj Mitrovici i okolini već treći dan nema vode, od kada je, kako prenosi portal KoSSev grom udario u dalekovod kojim se napaja fabrika vode u Šipolju.

 • Peške od Novog Sada do Prizrena

  Peške od Novog Sada do Prizrena

  Predsednica humanitarne organizacije Stub kralja Stefana iz Novog Sada Nina Stojanović i novinar Tomislav Lovreković stigli su juče u Kosovsku Mitrovicu, u sklopu humanitarne misije u kojoj peške idu od Novog Sada do Prizrena.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane