Meštani Orahovca i Velike Hoče organizovano na izbore

Za meštane Orahovca i Velike Hoče obezbeđen je prevoz do Goraždevca kako bi ostvarili svoje biračko pravo i glasali za predsednika Srbije.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto Kim)

Prevoz je za meštane ova dva metohijska sela obezbedio Privremeni organ opštine Orahovac.

Prema rečima jednog od stanovnika ove opštine Marjana Šarića, za prevoz birača obezbeđena su četiri autobusa, ali ne i pratnja.

“Nažalost, nema pratnje. Pratili su nas samo do izlaska iz Suve Reke. Ja sam trenutno u autobusu i nigde nisam video patrolu KFOR-a ili Policije Kosova“, kaže Šarić.

Do sada su dva autobusa stigla do Goraždevca, a treći uskoro kreće.

U Goraždevcu glasa 4.213 birača.

Ostale vesti

 • "Zakoni na Kosovu nisu isti za sve"

  “Kosovski zakoni se ne sprovode ravnopravno za sve na Kosovu“, istakli su predstavnici nevladinog sektora na javnoj raspravi na temu dijaloga Beograda i Prištine sa kojim, kako ističu pojedini politički predstavnici “javnost mora da bude bolje upoznata“.

 • Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Na konstitutivnom sastanku Komisije za istinu i pomirenje, iniciranu od strane kosovskog predsednika Hašima Tačija, predstavljena je radna ekipa koja će u narednih godinu dana  pripremiti teren za njeno osnivanje. Tim će činiti petoro pripadnika civilnog društva i četvoro predstavnika institucija.

 • Vulin: Zaev nije održao reč

  Vulin: Zaev nije održao reč

  Ministar odbrane Aleksandar Vulin istakao je, podovom izjave makedonskog premijera Zorana Zaeva da Priština treba da računa na podršku Makedonije "u svim procesima", da makedonski premijer nije održao reč.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane