Oliveru Ivanoviću omogućeno da glasa

Lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću koji se nalazi u kućnom pritvoru, omogućeno je da glasa na izborima za predsednika Srbije koji se održavaju sutra.

Podeli ovaj članak sa:
 • Oliver Ivanović (Foto arhiva Kim)

“Dobio sam rešenje sudije kojim se dozvoljava da glasam i kojim se biračkom odboru dozvoljava ulazak u moj stan, s obzirom da meni nije dozvoljeno da izlazim. Imam svoju ličnu kartu što znači da ću moći da se identifikujem i svoje pravo ostvarim na regularan način“, objasnio je Ivanović za RTV Kim.

Ivanović je kazao da su izbori veoma važni za sve građane Srbije, bez obzira na njihovu nacionalnost, ali su, kako kaže, posebno važni za sve koji žive na Kosovu i Metohiji.

"Nama se iznova potvrđuje da smo nedvojivi deo Srbije i da se tu ništa neće promeniti. Iako su politički stavovi sasvim jasni, nama je ovo još jedan znak koji nam utvrđuje veru da ćemo zajedno sa Srbijom uspeti da se izborimo sa svim nevoljama koje nam stoje na putu“, kazao je Ivanović.

Ostale vesti

 • "Zakoni na Kosovu nisu isti za sve"

  “Kosovski zakoni se ne sprovode ravnopravno za sve na Kosovu“, istakli su predstavnici nevladinog sektora na javnoj raspravi na temu dijaloga Beograda i Prištine sa kojim, kako ističu pojedini politički predstavnici “javnost mora da bude bolje upoznata“.

 • Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Na konstitutivnom sastanku Komisije za istinu i pomirenje, iniciranu od strane kosovskog predsednika Hašima Tačija, predstavljena je radna ekipa koja će u narednih godinu dana  pripremiti teren za njeno osnivanje. Tim će činiti petoro pripadnika civilnog društva i četvoro predstavnika institucija.

 • Vulin: Zaev nije održao reč

  Vulin: Zaev nije održao reč

  Ministar odbrane Aleksandar Vulin istakao je, podovom izjave makedonskog premijera Zorana Zaeva da Priština treba da računa na podršku Makedonije "u svim procesima", da makedonski premijer nije održao reč.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane