Vesti dana

 • Uhapšene na granici

  Uhapšene na granici

  Kosovska policija je uhapsila dve devojke koje su planirale da se pridruže organizaciji Islamska država, piše prištinski dnevnik Zeri.

 • SDP pozdravio najavu usvajanja platforme o Kosovu

  SDP pozdravio najavu usvajanja platforme o Kosovu

  Gradjanska inicijativa SDP, čiji je predsednik Oliver Ivanović, pozdraviljajući najavu predsednika Srbije Nikolića za definisanje platforme o statusu Kosova i Metohije, ocenila je da u tom procesu treba da učestvuju "svi društveni činioci".

 • Tači u Luksemburgu traži podršku

  Tači u Luksemburgu traži podršku

  Prvi potpredsednik Vlade Kosova Hašim Tači je od Žana Aselborna zatražio podršku za SSP, za ubrzanje procedure za liberalizaciju viznog režima i prijem u Savet Evrope i UNESCO.

 • Novinari između lošeg sistema i slobode

  Novinari između lošeg sistema i slobode

  Pritisak ekonomskih i političkih centara moći i neefikasno sudstvo najveći su poblemi novinarstva na Kosovu, istaknuto je na konferenciji koju je povodom svetskog Dana slobode štampe organizovao OEBS.

 • Priština: Još mnogo posla do liberalizacije viza

  Priština: Još mnogo posla do liberalizacije viza

  Vlasti u Prištini imaju pred sobom još puno posla da obave da bi ispunile tražene kriterijume Evropske unije za liberalizaciju viza, rečeno je danas na sastanku kosovskog Saveta za evropske integracije.

 • U Klinavcu napadnut povratnik

  U Klinavcu napadnut povratnik

  U povratničkom selu Klinavac u opštini Klina sinoć je napadnut sedamdesetogodišnji Vuleta Voštić. Tom prilikom mu je ukraden telefon i novac. Ministar za povratak Dalibor Jevtić osudio je ovaj napad.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane