Vesti dana

 • Stojanović: Da se sabiramo i da radimo

  Stojanović: Da se sabiramo i da radimo

  Zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović je povodom obeležavanja Vidovdana rekao da taj praznik predstavlja veliki dan u srpskoj istoriji i da "ne smemo odustati od svog postojanja".

 • Haradinaj: Spomenik i za albanske borce u Kosovskoj bici

  Haradinaj: Spomenik i za albanske borce u Kosovskoj bici

  Nakon što je pre dva dana u Severnoj Mitrovici postavljen spomenik knezu Lazaru, koji će i zvanično biti otkriven, predsednik Alijanse za budućnost Kosova, Ramuš Haradinaj, zatražio je izgradnju spomenika u "čast" i "sećanje na albansku vojsku i pale borce" u Kosovskoj bici.

 • Kamenovan kombi, dve osobe povređene

  Kamenovan kombi, dve osobe povređene

  Dve osobe su povređene pošto su nepoznate osobe kamenovale kombi kojim se grupa Srba vraćala sa Gazimestana, gde su prisustvovali obeležavanju godišnjice bitke na Kosovu, potvrđeno je RTS-u Policiji Kosova.

 • Jablanović odao počast poginulima na Košarama

  Jablanović odao počast poginulima na Košarama

  Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Jablanović položio je venac i odao počast poginulima u bici kod granične karaule Košare.

 • Karađorđevići uručili donaciju Narodnoj kuhiniji

  Karađorđevići uručili donaciju Narodnoj kuhiniji

  Princ Aleksandar Karađorđević i njegova supruga Katarina, nakon što su prisustvovali liturgiji u manastiru Gračanica, uručili su narodnoj kuhinji „Majka Devet Jugovića" donaciju u vidu brašna i testenine.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane