Vesti dana

 • Tražimo ih 16 godina

  Tražimo ih 16 godina

  Predstavnici Društva novinara KiM i UNS-a na šesnaestu godišnjicu od otmice članova novinarske ekipe Radio Prištine Đura Slavuja i Ranka Perenića po treći put postavili su spomen ploču na mestu njihovog nestanka kod Orahovca.

 • Tahiri: Pregovori ne mogu bez posrednika

  Tahiri: Pregovori ne mogu bez posrednika

  Kosovo i Srbija ne mogu pregovarati bez posredstva Brisela u dijalogu o normalizaciji odnosa između dve drzave, rekla je Edita Tahiri zamenica premijera vlade Kosova.

 • Jevtić i Šlumberže: Zaštititi novinare

  Jevtić i Šlumberže: Zaštititi novinare

  Ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić i ambasador OEBS-a na Kosovu Žan-Klod Šlumberže zatražili su, nakon susreta i razgovora u Kosovu Polju, da se reši slučaj nestanka srpskih novinara Đura Slavuja i Ranka Perenića.

 • Završeno ročište u Ustavnom sudu Kosova

  Završeno ročište u Ustavnom sudu Kosova

  U kosovskom Ustavnom sudu završeno je javno saslušanje povodom žalbe Demokratske partije Kosova na zakonitost procedure izbora predsednika kosovske skupštine na konstituivnoj sednici 17. jula.

 • „Otkriti istinu o stradalim novinarima“

  „Otkriti istinu o stradalim novinarima“

  Kancelarija za Kosovo i Metohiju povodom obeležavanja 16 godina od otmice novinara kod Orahovca poziva međunarodnu zajednicu i institucije u Prištini da pokrenu istragu i obelodane istinu o zločinu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane