Vesti dana

 • Kontrola ispravnosti proizvoda

  Kontrola ispravnosti proizvoda

  Odeljenje za sanitarnu inspekciju najavilo je da će u narednom periodu vršiti pojačanu kontrolu zdravstveno-sanitarne i higijenske ispravnosti i rokova trajanja svih, a posebno lako kvarljivih proizvoda u opštini Gračanica.

 • Gračanica: Preventivnim merama sprečene poplave

  Gračanica: Preventivnim merama sprečene poplave

  Situacija na teritoriji opštine Gračanica je stabilna i nema značajnih promena u stanju na terenu nakon jučerašnjih obilnih padavina. U Ugljaru su, usled porasta vodostaja reke Prištevke, poplavljeni delovi dvorišta nekoliko domaćinstava.

 • Dačić: Ne menjamo poziciju o KiM

  Dačić: Ne menjamo poziciju o KiM

  Ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi Ivica Dačić je povodom izjave Edite Tahiri da će Srbija morati da menja ustavnu preambulu kad je reč o Kosovu, poručio da Srbija neće menjati poziciju o Kosovu i Metohiji.

 • O mandatu UNMIK-a odlučuje Savet bezbednosti

  O mandatu UNMIK-a odlučuje Savet bezbednosti

  Misija UN na Kosovu odbacila je danas navode kosovskog ministra spoljnih poslova Envera Hodžaja da UNMIK nije poželjan na Kosovu i da mu je mandat produžen zbog Rusije koja se protivi promeni Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

 • Kosovo i bez preambule po Ustavu ostaje deo Srbije

  Kosovo i bez preambule po Ustavu ostaje deo Srbije

  U javnosti se uveliko spekuliše o zahtevima Evropske unije da Srbija briše iz svog Ustava preambulu, kojom se Kosovo i Metohija definišu kao sastavni deo Srbije, što pravni i politički stručnjaci unapred ocenjuju neprihvatljivim.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane